x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sulfina Barbu: Cartierul general al lui Emil Boc va fi Modrogan nr. 1

Sulfina Barbu: Cartierul general al lui Emil Boc va fi Modrogan nr. 1

08 Feb 2012   •   10:59
Sulfina Barbu: Cartierul general al lui Emil Boc va fi Modrogan nr. 1

Ministrul demisionar al Muncii, Sulfina Barbu crede ca prezenta lui Emil Boc in fruntea PDL nu trebuie pusa in discutie, dupa demisia acestuia din postul de prim-ministru. Sulfina Barbu spune intr-un interviu la RFI ca PDL "nu castiga nimic, daca se retrage presedintele partidului". Barbu mai declara ca nu se simte sacrificata, dupa ce formatiunea sa a decis sa-si inlocuiasca toti ministrii din vechiul Guvern.

"Presedintele Partidului Democrat Liberal a obtinut aceasta functie printr-un vot democratic, in Conventia partidului, are mult de lucru in urmatoarea perioada. Fiind an electoral, cartierul general al domnului presedinte Emil Boc va fi Modrogan 1, sediul Partidului Democrat Liberal", spune ministrul Muncii.

Presedinta Organizatiei de Femei a Partidului Democrat Liberal declara ca "nu castiga nimic PDL, daca se retrage presedintele partidului intr-un moment atat de important. Cu siguranta, nu! Nu ar castiga absolut nimic printr-un astfel de gest Partidul Democrat Liberal".

Sulfina Barbu are trei explicatii pentru faptul ca PDL a decis sa-si inlocuiasca ministrii din vechiul Guvern: "Atunci cand primul-ministru depune mandatul, depune mandatul intregului Guvern. In al doilea rand, Partidul Democrat Liberal a considerat ca toti ministrii si-au facut treaba, au pus reformele pe drumul inainte si pot sa plece, pentru ca este un sentiment al lucrurilor facute la fiecare minister in parte. Si trei: cred ca un nou prim-ministru inseamna si o noua echipa. Noi consideram ca o echipa complet noua, care are si sprijinul coalitiei este ceea ce asteptau oamenii cu adevarat".

"Oamenii acestia sunt in primul rand oameni tineri, dar care stiu domeniile pe care au fost nominalizati, le cunosc bine. Cu sprijinul echipelor de specialisti din partid, avem convingerea ca vor duce lucrurile mai departe foarte bine. Dar un partid trebuie sa demonstreze ca are si resursa umana tanara, lucru care cred ca la PDL a fost demonstrat si cu alte ocazii si acum si trebuie sa demonstreze ca are si curaj. Nu sunt doar un numar limitat de oameni in partid care pot fi in functii de conducere. Cred ca reprezinta si un act de curaj si un act de responsabilizare", a mai spus Barbu.

×