x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sulfina Barbu: Cristian Preda practică o falsă disidenţă în PDL

Sulfina Barbu: Cristian Preda practică o falsă disidenţă în PDL

07 Mai 2013   •   14:14
Sulfina Barbu: Cristian Preda practică o falsă disidenţă în PDL

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat că europarlamentarul Cristian Preda "practică o falsă disidenţă în PDL" şi a arătat că acesta nu a venit la şedinţele partidului să-şi spună ideile, ci scrie pe blog din când în când criticând PDL.

"Domnul Cristian Preda ne spune că nu-l invităm să candideze pentru prezidenţiale pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu, dar domnul Mihai Răzvan Ungureanu este preşedintele partidului Forţa Civică. Pe logica domnului Cristian Preda, PDL ar trebui să-l invite să candideze pentru prezidenţiale şi pe Dan Diaconescu sau Crin Antonescu", a precizat Sulfina Barbu, potrivit Mediafax.

Barbu a afirmat că PDL va avea proprii candidaţi în alegerile intene pentru prezidenţiale, fiind "ilogic" să inviţi preşedinţii altor partide politice să fie candidaţii democrat-liberali.

"PDL poate invita în competiţia internă personalităţi care cred în valorile de dreapta, dar neangajate politic", a adăugat Sulfina Barbu, care  precizat că, în opinia sa, Cristian Preda "practică o falsă disidenţă în PDL".

"Domnul Cristian Preda practică o falsă disidenţă în PDL, având în vedere că nu a venit la nicio şedinţă a partidului la care să-şi spună ideile, opiniile. Cristian Preda scrie pe blog din când în când, criticând partidul din care face parte", a precizat Sulfina Barbu.

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, marţi, la RFI că ia în considerare autosuspendarea din PDL, el spunând că este "stupefiat" şi "foarte nemulţumit" de situaţia din partid.


×