x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sulfina Barbu: Declaraţiile lui Cristian Preda afectează imaginea partidului

Sulfina Barbu: Declaraţiile lui Cristian Preda afectează imaginea partidului

02 Apr 2012   •   18:59
Sulfina Barbu: Declaraţiile lui Cristian Preda afectează imaginea partidului

Deputatul Sulfina Barbu, presedintele Organizatiei de Femei a PDL, este de parere ca afirmatiile lui Cristian Preda, care a anuntat ca nu va sustine candidatura lui Silviu Prigoana la Primaria Capitalei, afecteaza imaginea partidului.

"Astfel de afirmatii afecteaza imaginea PDL. Domnul Cristian Preda trebuie sa inteleaga ca atunci cand o decizie este luata in partid, ea trebuie respectata de toti membrii partidului. Un ONG functioneaza pe alte principii. Un partid functioneaza pe baza principiului ca atunci cand ai luat o decizie trebuie respectata de toata lumea. Sunt convinsa ca se va alinia acestor principii si Cristian Preda", a declarat Sulfina Barbu, potrivit Agerpres.

Despre solicitarea lui Silviu Prigoana, de excludere din partid a lui Cristian Preda, Sulfina Barbu crede ca "trebuie sa fim mult mai precauti cand lansam astfel de vesti cu excluderi din partid"

"In partid vin voluntari. Cred ca trebuie sa analizam foarte serios cand ne gandim sa excludem oamenii din partid', a mai afirmat Sulfina Barbu.

Ea a adaugat ca cel mai important este ca membrii PDL sa vina si isi expuna punctul de vedere in cadrul Biroului Permanent National.

×
Subiecte în articol: sulfina barbu PDL cristian preda excludere