x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Suporterii lui Boagiu, batuti de pesedisti

Suporterii lui Boagiu, batuti de pesedisti

18 Iun 2004   •   00:00

Moderatorul Cristi Tabara a oprit ieri dimineata emisiunea electorala difuzata de Pro TV, dupa ce sustinatorii primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu, au sarit sa-i bata pe cei ai Ancai Boagiu, candidatul Aliantei Dreptate si Adevar PNL - PD la primaria acestui sector.

OANA STANCU

Cea care a remarcat incidentul a fost chiar Boagiu, care l-a rugat pe moderator sa intervina pentru ca membrii D.A. sunt agresati de cei ai PSD. Neculai Ontanu a incercat sa o dreaga, afirmand ca asa inteleg cei din Alianta sa ajunga la putere, insa in acel moment camerele de televiziune surprindeau deja imagini in care purtatorii tricourilor albe ale PSD sareau sa care pumni celor cu tricouri portocalii, culoarea Aliantei. Bataia a fost oprita de bodyguarzii Pro TV.

De altfel, moderatorul a mai intrerupt o data cronometrul pentru ca Boagiu nu se auzea de scandarile “On-ta-nu! On-ta-nu!“.

LA PICIOARE. Anca Boagiu ne-a declarat ieri ca nu este prima data cand sustinatorii sai sunt agresati de cei ai PSD, ea insasi fiind gata sa ia bataie de la acestia in Piata Obor. “Acum o saptamana m-au salvat jandarmii de aceeasi trupa de batausi pe care ati vazut-o la tv. Practica tehnica lovitului la picioare, ca acolo nu se vede. Copiii astia ai mei si-au scos si certificate medicale si au facut si plangeri la politie“, afirma aceasta. Boagiu s-a declarat revoltata si ca, la finalul emisiunii, Ontanu nu doar ca nu si-a cerut scuze pentru comportamentul oamenilor sai, dar chiar si l-a asumat, ducandu-se in mijlocul lor. Cu o seara in urma, la o alta emisiune televizata, primarul Ontanu s-a adresat Ancai Boagiu cu termenul “mincinoasa ordinara“, dupa ce aceasta l-a acuzat ca a facut trafic cu copii.

×
Subiecte în articol: politic boagiu