x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tărăniştii au un nou preşedinte: Eugen Moiescu

Tărăniştii au un nou preşedinte: Eugen Moiescu

29 Ian 2011   •   22:06

Eugen Moiescu este noul preşedinte al PNŢCD. Decizia a fost luată sâmbătă de Congresul partidului organizat la Palatul Parlamentului. Tărăniştii au decis organizarea în luna martie a unui Congres Extraordinar în vederea unificării.

Ziua a început sub auspiciile scandalului. Atât tabãra condusă de Aurelian Pavelescu cât şi cei reprezentaţi de Radu Sârbu erau decişi să-şi impuna cât mai bine punctele de vedere. După câteva discursuri ţinute cu patos în Palatul Parlamentului, ţărăniştii s-au întâlnit la sediul central al partidului.

După câteva ore şi cu forţe împrospătate, ţărăniştii s-au întors în Parlament şi au continuat congresul.

Consensul între cele două tabere a venit în momentul în care s-a decis organizarea unui Congres Extraordinar de Unificare în luna martie. A fost ales şi noul preşedinte al partidului, în persoana lui Eugen Moiescu. Simpatizant al grupării lui radu Sârbu acesta nu a uitat să plătească poliţe. Primul vizat: adversarul Pavelescu.

Certurile din PNTCD au ]nceput in urma cu doi ani. Mărul discordiei a fost participarea la alegerile parlamentare, pe de-o parte, ţărănişti conduşi de Aurelian Pavelescu îşi doreau să meargă alături de PNL, pe când cei a căror şef este Radu Sârbu doreau să mergă în confruntarea electorală pe liste proprii.

×