x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu, ales preşedinte al Partidului Liberal Reformator

Tăriceanu, ales preşedinte al Partidului Liberal Reformator

02 Aug 2014   •   15:00
 Tăriceanu, ales preşedinte al Partidului Liberal Reformator

Preşedintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că votul prin care a fost ales în fruntea acestei noi formaţiuni politice îi dă speranţa că va ajunge preşedintele României.

'Votul dumneavoastră îmi dă speranţă şi încredere că voi ajunge preşedintele României şi voi ajunge să-i reprezint pe toţi românii ca un preşedinte care îşi înţelege misiunea. (..) Vom fi în măsură să dăm primul preşedinte liberal al României', le-a transmis Tăriceanu delegaţilor la primul Congres PLR, desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Totodată, preşedintele Senatului a interpretat votul colegilor săi de partid ca pe un mandat pentru continuarea ideilor liberale în România.

'Toţi cei care suntem aici (...) şi am fost aleşi, am primit un vot de încredere, un vot pe care eu îl interpretez într-un mod foarte simplu şi clar: ne-aţi mandatat să ducem mai departe liberalismul în România.(..) Vreau ca această echipă să reprezinte liberalismul nu numai pentru dumneavoastră, ci în faţa tuturor românilor. Mulţi români au avut încredere de 24 de ani în liberalism că poate să transforme România în bine, că poate liberalismul să construiască o societate mai prosperă, o societate mai dreaptă. Avem obligaţia de a duce aceste vise, aceste idealuri mai departe', a afirmat Tăriceanu, citat de Agerpres.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales sâmbătă preşedinte al Partidului Liberal Reformator (PLR) cu 1167 de voturi, fiind singurul candidat înscris pentru această funcţie. 



×
Subiecte în articol: tariceanu PLR congres PLR