x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Guvernul Orban își ascunde slaba pregătire și incompetența în spatele unei scuze convenabile, COVID-19

Tăriceanu: Guvernul Orban își ascunde slaba pregătire și incompetența în spatele unei scuze convenabile, COVID-19

23 Oct 2020   •   10:38
Tăriceanu: Guvernul Orban își ascunde slaba pregătire și incompetența în spatele unei scuze convenabile, COVID-19
Sursa foto: Lucian Alecu

Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, vineri, prin intermediul unui mesaj pe contul său de Facebook, că actualul Guvern este ajutat de criza generată de noul coronavirus pentru a-și ascunde „slaba pregătire și incompetența în spatele unei scuze convenabile”.  

„Crede vreun părinte, elev sau dascăl că în domeniul învățământului actualul ministru, Monica Anisie, ar fi făcut treabă mai bună dacă nu era COVID-ul? Vi se pare că este suficient de calificată ca să ne educe copiii? Ce o recomandă pe ea să fie Ministrul Educației? Altceva decât carnetul de partid PNL?! Dacă nu era COVID-ul credeți că băiețașul ăla care conduce Grupul de Comunicare Strategică și care a mințit în privința școlilor absolvite l-ar fi putut sfătui mai bine din calitatea de consilier de stat pe Ludovic Orban? Ce îl recomandă în afară de carnetul de partid PNL? Credeți că Nelu Tătaru ar fi rupt gura târgului în calitate de ministru al Sănătății? Ce îl recomandă în afară de farmaciile soției în care se vând măști la suprapreț? Carnetul de partid! Credeți că în absența COVID-ului Orban ar fi putut să ducă la capăt vreun kilometru de autostradă? Sau 10 km de canal de irigații? Sau un spital regional? Sau o școală nouă? Nu a putut să o facă atunci când l-am pus ministru și i-am dat pe mână toți banii de care avea nevoie, cum o să poată să o facă acum când scopul acestei guvernări este doar acela de a face bani pentru partid ca să poată cumpăra voturi pentru încă un mandat?!”, a scris Tăriceanu.

Acesta a mai afirmat că „marea tragedie a noastră nu este COVID-ul, ci neșansa de a fi conduși de niște incompetenți obraznici susținuți cu toate puterile de trântorul solemn de la Cotroceni”.

Tăriceanu spune că în ciuda faptului că desi au trecut opt luni de la începutul crizei COVID-19, Executivul se comportă de parcă ar fi început ieri.

„Aceleași bâlbe, același haos, același număr de paturi în spitale! Dar mai săraci cu 100 de miliarde de lei pe care i-au împrumutat și care s-au topit! Dacă acum 8 luni puteam să le mai găsim scuze, acum nu mai putem. Așa că, dacă alegerile vor fi pe 6 decembrie, cu atât mai bine! Avem șansa să scăpăm de ei mai repede!”, a mai scris acesta.

 

×