x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Nu am nimic de reproşat PSD-ului. A fost o colaborare foarte bună

Tăriceanu: Nu am nimic de reproşat PSD-ului. A fost o colaborare foarte bună

06 Sep 2012   •   13:41
Tăriceanu: Nu am nimic de reproşat PSD-ului. A fost o colaborare foarte bună

Deputatul PNL Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca nu are nimic de reprosat "colegilor din PSD" si ca in USL a fost 'o colaborare foarte buna'.

'Nu am motive sa invoc deficiente de colaborare cu PSD. In cea ce priveste colaborarea grupurilor parlamentare, nu am niciun repros sa fac partenerilor nostri. A fost o comunicare si o colaborare foarte buna', a declarat Tariceanu.

Intrebat daca USL planuieste o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, fostul premier a spus ca acest lucru nu se afla in programul USL, insa daca seful statului va incalca Constitutia, atunci se va lua in calcul o noua suspendare.

'Nu avem programata o suspendare a presedintelui. Daca va incerca in continuare sa procedeze in acest fel, sigur ca va trebui luata o decizie politica in acest sens. Deconturi se fac tot timpul. Referendumul a fost din iniatiativa USL, dovada unui suport popular extrem de larg, nu cred ca e cazul unui decont', a mai spus Tariceanu.

Despre alegerile parlamentare, deputatul liberal sustine ca "perspectiva pe care o avem ne indica faptul ca USL si PNL vor avea un rezultat foarte bun".

Tot astazi, liberalul Ludovic Orban a declarat ca PSD se face vinovat pentru initierea suspendarii presedintelui Basescu, si indirect si pentru esecul de la referendum.

×