x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: "Sper ca votul de azi să aducă în Bucureşti o administraţie mai competentă "

Tăriceanu: "Sper ca votul de azi să aducă în Bucureşti o administraţie mai competentă "

15 Iun 2008   •   00:00

12: 28 ● "Sper ca votul de azi să aducă în Bucureşti o administraţie mai competentă, mai apropiată de cetăţean şi, mai ales, cu o viziune pentru a rezolva problemele cu care Bucureştiul se confruntă de peste zece ani şi în care se afundă, din păcate, fără a se întrevedea un orizont mai bun", a declarat Tăriceanu, după ce a votat în turul al II-lea pentru primarul general al Capitalei şi pentru primarul sectorului 6.



Tăriceanu a sosit la secţia de vot de pe Calea Plevnei în jurul orei 11:30, însoţit de soţie şi de fiul ce mic, Mihai. De data aceasta, premierul a prezentat cartea de identitate şi nu pe cea de alegător, evitând astfel orice comentarii legate de modul în care şi-a exprimat opţiunea pentru Primăria Capitalei. Din aceleaşi raţiuni, el a preferat să dea declaraţii presei în afara secţiei de votare.

"Sper ca votul de azi să aducă în Bucureşti o administraţie mai competentă, mai apropiată de cetăţean şi, mai ales, cu o viziune pentru a rezolva problemele cu care Bucureştiul se confruntă de peste zece ani şi în care se afundă, din păcate, fără a se întrevedea un orizont mai bun", a declarat Tăriceanu, după ce a votat în turul al II-lea pentru primarul general al Capitalei şi pentru primarul sectorului 6.

Tăriceanu a spus că cetăţenii Capitalei merită condiţii de trai adecvate unei adevărate metropole - curăţenie, trafic normal, mijloace de transport public la dispoziţie şi o reglementare "serioasă şi coerentă" în ceea ce priveşte regimul construcţiilor. "Din păcate, Bucureştiul, care are o amprentă arhitectonică deosebită, riscă să devină un oraş ca oricare altul, în care concurenţa să fie numai între zgârie nori. Bucureştiul trebuie să-şi păstreze şi să-şi definească o personalitate proprie, în contextul în care este cel mai mare şi mai reprezentativ oraş al României", a spus şeful Executivului.

Premierul Tăriceanu speră ca votul  să aducă în Bucureşti o administraţie mai competentă, care să rezolve problemele cu care s-a confruntat Capitala în ultimii zece ani şi care să ofere cetăţenilor condiţii de trai adecvate unei metropole.

×
Subiecte în articol: politic