x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teoria votului util pentru Capitală, lansată de la Lavinia Șandru

Teoria votului util pentru Capitală, lansată de la Lavinia Șandru

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   16:34
Teoria votului util pentru Capitală, lansată de la Lavinia Șandru

Liderii coaliției și-au anunțat oficial candidatul la alegerile locale din Capitală, în persoana medicului Cătălin Cârstoiu. Duminică, și PUSL și-a anunțat candidatului pentru primăria Capitalei. Umaniștii merg la alegerile din luna iunie cu Cristian Popescu-Piedone.

Într-o emisiune la Antena 3 CNN, Lavinia Șandru, președintele Institutului de Studii Social-Liberale a lansat teoria potrivit căreia, cei care vor sa-l de jos pe Nicușor Dan trebuie să voteze cu Cristian Popescu Piedone, pentru că altfel își irosesc votul, candidatul propus de PNL-PSD fiind prea puțin cunoscut.

„Medicul Cătălin Cârstoiu nu este cunoscut, dacă ar fi fost anunțat cu un an de zile mai devreme ar fi avut șansa să-l învingă pe Nicușor Dan. Acum este prea târziu. Nu este cunoscut, prin urmare misiunea lui Cristian Popescu Piedone este una decisivă, aceea de a scăpa Bucureștiul de Nicușor Dan”, a mai declarat Lavinia Șandru. 

De asemenea, Lavinia Șandru a mai spus că președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone nu se va retrage din cursă. ”Este foarte sigur de lucrul acesta, mai ales acum când este singurul care îl poate învinge pe actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan”, a mai spus Lavinia Șandru.

×