x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tolontan: Udrea îşi anunţă propria desfiinţare ca om politic responsabil

Tolontan: Udrea îşi anunţă propria desfiinţare ca om politic responsabil

25 Mai 2010   •   00:00

Jurnalistul Cătălin Tolontan critică decizia ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului de a desfiinţa Compania Naţională de Investiţii. "În loc să desfiinţezi Compania şi să laşi 150 de oameni pe drumuri, mai bine o conduci competent", spune Tolontan.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, jurnalistul Cătălin Tolontan a criticat dur decizia ministrului. "În loc să desfiinţeze o companie naţională ca să nu creeze suspiciuni, nu e mai bine s-o conduci competent ? În loc s-o desfiineţezi şi să laşi 150 de oameni pe drumuri, nu e mai bine să nu-ţi pui prietena în fruntea companiei, care să-l aducă pe prietenul şi partenerul de afaceri al soţului său, ca responsabil pentru aceste investiţii?", spune Tolontan, potrivit realitatea.net.

În opinia jurnalistului, măsura ministrului este una "disperată" şi asta deoarece "cei din mediul politic au pierdut orice fel de legătură cu cei care i-au ales la un moment dat".

"Până la urmă, partidele nu sunt decât calea prin care oamenii participă la guvernare. În acest moment, PDL este un sistem etanş, nu lasă niciun fel de acces omului pentru a controla ceea ce fac ei cu banii publici. Dorinţa ministrului Udrea vine abia acum pentru că sunt disperanţi şi pentru că, în mod normal, mai devreme sau mai târziu, însăşi Elena Udrea va trebui să plece pentru că nu este un ministru competent. N-a fost nicioodată", a spus Tolontan.

Totodată, jurnalistul apreciază că desfiinţarea CNI este "falimentul sublimat al Elenei Udrea şi al felului de a face politică precum oamenii din fruntea PDL".

"Udrea, anunţând desfiinţarea CNI, îşi anunţă propria desfiinţare ca om politic responsabil", conchide Tolontan.

×
Subiecte în articol: politic