x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Toma Roman Jr: Un fleac, m-au invalidat

Toma Roman Jr: Un fleac, m-au invalidat

de Toma Roman Jr    |    24 Oct 2008   •   00:00

După ce că am dat 25 de milioane în contul Biroului Electoral Judeţean din Ilfov, cetăţenii ăia mi-au trântit candidatura. Motivul, de altfel tembel, este că Dănuţ Pop, preşedintele PER, nu ar fi de fapt preşedinte.

PEŞTELE’N BALTĂ, EPISODUL 4
Asta, cu toate că de mai bine de un an s-a depus la tribunal lista cu noua conducere a partidului, iar Biroul Electoral Central a validat alianţa electorală Partidul Verde-Ecologist, avându-l drept copreşedinte pe acelaşi Dănuţ Pop. În toată ţara, listele ecologiste au fost invalidate doar la Bucureşti, Bacău şi Ilfov. De ce în majoritatea judeţelor au fost în regulă şi în cele trei nu rămâne un mister.

Aş putea să mă dau victima oligarhilor, să spun, după soluţia Sorin Oprescu, că mi-au dat la cap mogulii şi oamenii din spatele butoanelor. Ceva adevăr s-ar putea să fie în asta, fiindcă ar fi umilitor pentru un “domn al politicii româneşti” precum Călin Popescu-Tăriceanu să ia sub 50% într-un colegiu controlat de primari liberali.

Am depus contestaţie şi aştept, în cursul acestei zile, să mi se comunice rezultatul. Indiferent care o să fie el, ţin să anunţ că nu mi se poate închide clanţa. În ultima vreme am arat în lung şi-n lat judeţul Ilfov. Cititorii Jurnalului Naţional mi-au sezizat o droaie de cazuri de nesimţire, fie ea de partid, de stat sau privată. Chiar dacă îmi vor respinge candidatura, nu îmi pot lua tastatura la care scriu de sub nas. Dacă îmi vor dinamita campania electorală, cea de presă o să continue, ba chiar o să fie mai vehementă, fiindcă m-am enervat. O să zgândăr neam-prostia unor politicieni şi o să scorciovesc în gunoaiele care sufocă, realmente, judeţul Ilfov. Nu o să ţin cont de tentative de intimidare şi nici de presiuni. Nu îmi doream cu tot dinadinsul să dorm sau să legumesc prin Camera Deputaţilor, ci să fac cunoscute nişte idei şi să scot pe tapet nişte cazuri concrete de bătaie de joc în ceea ce priveşte mediul.

O să fac asta în continuare.

Până una, alta, noi să fim sănătoşi!

Toma Roman jr, candidat invalidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul electoral numărul 4, Ilfov.

×
Subiecte în articol: politic