x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu se va adresa marţi Parlamentului, de la ora 15.00

Traian Băsescu se va adresa marţi Parlamentului, de la ora 15.00

11 Mar 2013   •   13:38
Traian Băsescu se va adresa marţi Parlamentului, de la ora 15.00
Sursa foto: Intact Images/Marin Raica

Preşedintele Traian Băsescu se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, marţi, de ora 15.00, au decis, luni, Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Preşedintele Traian Băsescu va vorbi pe probleme actuale de politică europeană.

"Domnul preşedinte al României, Traian Băsescu, a transmis joi, 7 martie, o scrisoare adresată preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, prin care solicită, în temeiul Art.88 şi Art.65 din Constituţie să se adreseze, în data de 12 martie, plenului reunit cu privire la probleme actuale de politică europeană", a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului.

"Domnul Valeriu Zgonea a propus ora 15,00 pentru această şedinţă, se pare că s-a propus în raport cu programul Camerei şi al Senatului. Senatul termină marţi la ora 14,00 dacă vom adopta programul care este propus, probabil şi Camera la fel şi atunci ora 15,00 mi se pare normală, este totuşi în toiul zilei", a declarat preşedintele Senatului, Crin Antonescu, după şedinţa Birourilor permanente reunite.




×