x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Trandafir, Prigoană, Potor şi Severin, printre parlamentarii PDL care au votat pentru moţiune

Trandafir, Prigoană, Potor şi Severin, printre parlamentarii PDL care au votat pentru moţiune

15 Iun 2010   •   00:00

Moţiunea de cenzură a fost votată, marţi, potrivit votului "cu bilele la vedere" de parlamentari ai PDL printre care deputaţii Teo Trandafir, Silviu Prigoană şi Cătălin Potor, senatorul Georgică Severin, precum şi deputatul Vasile Oajdea, exclus, luni, din PDL.

Deşi votul a fost secret, parlamentarii PSD şi PNL şi-au arătat bilele la vot, la fel ca o parte dintre parlamentarii independenţi şi chiar dintre cei aparţinând puterii.

Astfel, potrivit votului "la vedere", dar şi a aplauzelor parlamentarilor opoziţie de confirmare a spijinului din partea altor deputaţi şi senatori decât cei aparţinând opoziţiei, senatorul PDL Georgică Severin a votat "pentru" moţiunea de cenzură, alături de colegii săi deputaţi Teo Trandafir, Silviu Prigoană şi Cătălin Potor.

Moţiunea a fost votată şi de deputaţii independenţi Vasile Oajdea, Tudor Ciuhodaru şi Adrian Mocanu.

Pe de altă parte, moţiunea a fost votată favorabl, cu "bilele la vedere" şi de deputatul aparţinând minorităţilor naţionale Niculae Mircovici.

În plus, potrivit secretarului Camerei Valeriu Zgonea (PSD) deputatul Iosif Drăgulescu nu a votat, dar a fost prezent, în această postură fiind mai mulţi deputaţi, majoritatea de la UNPR şi de la minorităţi.

×
Subiecte în articol: politic