x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose: Duduie, Cîţule, duduie? Vezi că face bum

Tudose: Duduie, Cîţule, duduie? Vezi că face bum

de Alice Petrescu    |    25 Mai 2021   •   14:24
Tudose: Duduie, Cîţule, duduie? Vezi că face bum
Sursa foto: Lucian Alecu

Fostul premier Mihai Tudose critică pe pagina sa de Facebook, modul în care Guvernul condus de Florin Cîțu manageriază situația economică a României și avertizează că țara noastră se îndreaptă spre un boom economic: „Duduie, Cîţule, duduie? Vezi că face bum”.

 

 

De asemenea, europarlamentarul PSD reamintește Banca Centrală Europeană şi Eurostat au avertizat că România se împrumută cel mai scump din UE: cu 2,84% dobândă în aprilie, faţă de media UE de 0,35%.

„Degeaba creditorii se uită îngrijoraţi la ritmul nesustenabil de îndatorare: 31 de miliarde euro în ultimul an şi jumătate – adică peste un sfert din datoria publică a României! Degeaba ministrul Economiei atrage atenţia că ajutoarele de stat pentru firme, prin Măsura 2, au fost lansate fără să existe finanţarea necesară: , ridică din umeri Năsui. Dar, dom’ ministru, cine e statul, cine răspunde pentru greşeală?... Aşa va ridica din umeri şi Cîţu, când va veni dezastrul pe care-l construieşte, zi de zi, cu o hărnicie diabolică. Cîţu nu se joacă: până nu face ţara bum, el nu se lasă...”, concluzionează Mihai Tudose.

×
Subiecte în articol: mihai tudose