x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: Comunicatul PSD referitor la creșterea vârstei de pensionare lansează un fake news

Turcan: Comunicatul PSD referitor la creșterea vârstei de pensionare lansează un fake news

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2023   •   21:15
Turcan: Comunicatul PSD referitor la creșterea vârstei de pensionare lansează un fake news

Comunicatul PSD referitor la dezacordul lor privind creșterea vârstei de pensionare lansează un fake news care va genera îngrijorare, pe care tot PSD ar urma să o exploateze politic, afirmă fostul ministru PNL al Muncii Raluca Turcan.

„Comunicatul PSD referitor la dezacordul lor privind creșterea vârstei de pensionare lansează un fake news care va genera îngrijorare, pe care tot PSD ar urma să o exploateze politic. Am verificat din nou și nu știe nimeni de existența vreunui proiect de creștere a vârstei de pensionare în România. Nu există pe nicăieri un asemenea proiect. Mă întreb atunci, de unde această solicitare publică a PSD față de PNL?”, scrie pe Facebook Raluca Turcan.

PSD se opune creșterii vârstei de pensionare, a transmis marți secretarul general al social-democraților, Paul Stănescu. „Nu vrem să punem o presiune și mai mare pe salariați”, spune el.

„PSD se opune creșterii vârstei de pensionare. Discuția despre creșterea vârstei de pensionare trebuie tranșată înainte să mai dăm naștere, din cine știe ce motive politice, și la alte îngrijorări pentru români. PSD nu susține o astfel de măsură. Nu vrem să punem o presiune și mai mare pe salariați. Ba din contră, în loc să le generăm mai multe griji, vrem să luăm din povara fiscală de pe umerii lor, pentru că munca pe care o prestează trebuie răsplătită cum se cuvine. Acesta este într-adevăr un proiect bun pe care PSD l-a propus deja”, potrivit unui comunicat de presă transmis de secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan pensionare