x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: În momentul de faţă, există o şansă pentru PNL, cea a alegerilor interne corecte

Turcan: În momentul de faţă, există o şansă pentru PNL, cea a alegerilor interne corecte

11 Mar 2017   •   08:10
Turcan: În momentul de faţă, există o şansă pentru PNL, cea a alegerilor interne corecte
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, la Vaslui, că formaţiunea pe care o conduce are o şansă deosebită, cea a alegerilor interne corecte, declaraţia venind în contextul unor tensiuni din filiala vasluiană a PNL, unde există două tabere care vor să preia fiecare conducerea partidului.

'În momentul de faţă, există o şansă, cea a alegerilor interne corecte. Depinde de PNL dacă o valorifică, e posibil ca unii să nu dorească asta. Este decizia lor, dar rugămintea mea pentru toată lumea este ca, atunci când se iau anumite decizii în PNL, să se gândească la ceea ce aşteaptă oamenii de la PNL, iar mesajul acesta este şi pentru Vaslui şi pentru restul ţării. (...) La Vaslui, este o filială în care există, deopotrivă, tensiuni şi competiţie, iar eu cred că, la finalul perioadei de alegeri interne, echipa care va rezulta va fi una puternică, unită şi preocupată de interesul', a declarat Raluca Turcan.

Referindu-se la tensiunile din filiala vasluiană, liderul PNL a spus că va susţine o competiţie corectă şi transparentă şi că nu se situează de partea niciunei tabere.

'Mă situez de partea PNL, nu sunt parte în nici o fracţiune, aripă sau aripioară a PNL. Sunt un om care a muncit enorm în PNL şi care de fiecare dată înainte de a aştepta şi a cere ceva PNL, a dat foarte mult. Inclusiv în perioada în care eram în dezacord cu preşedintele organizaţiei judeţene în care au am activat, am muncit om cu om, pentru fiecare vot pe care l-am obţinut. Aşa mă raportez la toată lumea, chiar dacă sunt unele decizii care te nemulţumesc, datoria ta este faţă de PNL. Datoria fiecărui membru din echipă trebuie să fie faţă de partid', a declarat Turcan într-o conferinţă de presă.

Prezent, de asemenea, la Vaslui, secretarul executiv al PNL, Cristian Buşoi, şi-a cerut scuze în faţa ziariştilor pentru comportamentul liberalilor vasluieni, care în timp ce conducerea centrală a partidului susţinea conferinţa de presă, ţipau şi îşi adresau injurii. Buşoi a afirmat că 'uneori spritele sunt mai aprinse, iar pasiunile sunt mai puternice decât raţiunea' şi şi-a manifestat speranţa ca membrii PNL Vaslui să găsească în final o cale de înţelegere. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: raluca turcan