x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: "Legea salarizării unitare va aduce dispariţia de locuri de muncă în administraţie şi procese pentru funcţionarii publici"

Turcan: "Legea salarizării unitare va aduce dispariţia de locuri de muncă în administraţie şi procese pentru funcţionarii publici"

02 Iun 2017   •   15:20
Turcan: "Legea salarizării unitare va aduce dispariţia de locuri de muncă în administraţie şi procese pentru funcţionarii publici"
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat vineri la Craiova că legea salarizării unitare "va aduce dispariţia de locuri de muncă în administraţia publică locală", procese pentru funcţionarii publici şi o "uriaşă inechitate" în sistemul de salarizare. 

"Legea salarizării unitare, principalul proiect al fostului primar al Craiovei, va aduce dispariţia locurilor de muncă în administraţia publică locală, va aduce procese pentru funcţionarii publici şi o uriaşă inechitate în sistemul public de salarizare. Acesta este un proiect definitoriu pentru cel care a condus municipiul Craiova la nivel guvernamental. Acest proiect definitoriu este un fiasco, este marca PSD şi trebuie asumat 100% de PSD, iar craiovenii vor simţi pe pielea lor ce înseamnă disponibilizări, micşorări de salarii şi haos legislativ", a declarat, într-o conferinţă de presă, Raluca Turcan, care participă vineri la acţiuni electorale de susţinere candidatului PNL la funcţia de primar al Craiovei, senatorul Mario Ovidiu Oprea, la alegerile locale parţiale din 11 iunie. 

Turcan a mai spus că locuitorii Craiovei trebuie să meargă la vot pe 11 iunie şi să înţeleagă că există două mari partide - PSD şi PNL - şi orice altă opţiune de vot va merge "tot în coşul PSD". 

"Sper ca pe 11 iunie craiovenii să înţeleagă că sunt două mari partide - PSD şi PNL - şi că orice altă opţiune de vot va ajunge tot în coşul PSD într-un final, pentru că ei sunt principalii beneficiari ai voturilor care nu sunt date raţional. De aceea, PNL, înţelegând ceea ce nu a funcţionat, îşi propune să fie alternativa la PSD şi toţi cei care sunt dezamăgiţi de administraţia, aroganţa, corupţia şi suficienţa PSD să se îndrepte spre PNL, să voteze Mario Ovidiu Oprea în municipiul Craiova şi Bogdan Munteanu în comuna Işalniţa din judeţul Dolj", a susţinut preşedintele interimar al PNL.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: turcan legea salarizarii