x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UDMR a informat PPE în legătură cu tensiunile politice din România: "Ţara, cetăţenii, maghiarii s-au săturat de acest circ"

UDMR a informat PPE în legătură cu tensiunile politice din România: "Ţara, cetăţenii, maghiarii s-au săturat de acest circ"

17 Iul 2012   •   12:27
UDMR a informat PPE în legătură cu tensiunile politice din România: "Ţara, cetăţenii, maghiarii s-au săturat de acest circ"

Uniunea Maghiara Democrata din Romania a informat intr-o scrisoare conducerea Partidului Popular European in legatura cu evolutiile politice interne din Romania, se arata intr-un comunicat al UDMR. Potrivit documentului, UDMR a informat PPE inclusiv in legatura cu pozitia sa fata de actualele evenimente, subliniind ca va actiona "in conformitate cu valorile politice reprezentate de Partidul Popular European".

"Actualul razboi din arena politica nu face decat sa atate starea permanenta de criza, circul politic. Convingerea noastra este ca tara, cetatenii, maghiarii s-au saturat de acest circ. Nu asta isi doresc alegatorii nostri. Ei doresc ca tara sa aiba conducatori capabili sa dezvolte economia, sa creeze locuri de munca si sa largeasca sfera drepturilor minoritatilor. Faptul ca economia Romaniei nu s-a prabusit s-a datorat eforturilor comune din ultimii doi ani ale cetatenilor tarii, echilibrul economic si financiar fiind obtinut cu ajutorul unor masuri nepopulare ale Guvernului", se arata in comunicatul UDMR.

Potrivit Uniunii, instabilitatea politica actuala a declansat fenomene economice negative, care afecteaza viata cetatenilor.

"UDMR este incredintata ca, dupa referendum, conducatorii tarii se vor ocupa, ca niste politicieni responsabili, de crearea stabilitatii economice si bugetare. In definitiv, este acum cat se poate de clar ca instabilitatea politica a declansat fenomene economice si financiare negative care influenteaza viata de zi cu zi a cetatenilor", mai subliniaza reprezentantii UDMR.

×