x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Antonescu şi Ponta vor fi istorie pe 29 iulie, vor avea o mare surpriză

Udrea: Antonescu şi Ponta vor fi istorie pe 29 iulie, vor avea o mare surpriză

de Mediafax    |    07 Iul 2012   •   10:09
Udrea: Antonescu şi Ponta vor fi istorie pe 29 iulie, vor avea o mare surpriză

Fostul presedinte al PDL Bucuresti, Elena Udrea, sustine, pe Facebook, ca liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta vor avea o mare surpriza pe 29 iulie, la referendumul de demiere a presedintelui Traian Basescu, si vor deveni istorie din acel moment.

Ea scrie ca "stanga nereformata a reusit in planul ei antidemocratic si neconstitutional de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu", totul intamplandu-se "in ciuda semnalelor serioase transmise de cancelariile occidentale, dar mai ales a avizului Curtii Constitutionale".

"Intr-un fel, cred ca este bine: Traian Basescu este acum liber sa spuna adevarul despre ceea ce doreste USL sa obtina prin suspendarea si eventuala ...demitere a Presedintelui. Toti cei care cred ca Traian Basescu si-a epuizat capitalul de incredere si capacitatea de a atrage sustinerea romanilor vor avea o mare surpriza pe 29 iulie. Din acel moment, atat Crin Antonescu, cat si Victor Ponta vor fi istorie. In acea seara, asteptam demisiile celor doi. Pentru ca nu poti sa calci statul de drept in picioare si sa crezi ca vei scapa basma curata", scrie Udrea.

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, vineri, in plenul Camerelor reunite, ca, daca Traian Basescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage "definitiv" din viata politica.

Presedintele Traian Basescu i s-a adresat lui Crin Antonescu, in finalul interventiei sale in fata Parlamentului, spunandu-i ca ii lasa o foaie, pe care sa scrie ce a promis, liderul PNL declarand anterior ca, daca Basescu nu este demis la referendum, se retrage definitiv din viata politica.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti cum va proceda daca presedintele Traian Basescu nu va fi demis la referendum, avand in vedere ca liderul PNL Crin Antonescu a anuntat ca se retrage din politica, el raspunzand ca se va supune deciziei electoratului.

"Ma voi supune deciziei electoratului, doar romanii au dreptul sa decida", a spus Ponta.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea udrea referendum