x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Cabinetul Boc este un cabinet bun, însă întotdeauna este loc de mai bine

Udrea: Cabinetul Boc este un cabinet bun, însă întotdeauna este loc de mai bine

01 Sep 2010   •   00:00
Udrea: Cabinetul Boc este un cabinet bun, însă întotdeauna este loc de mai bine
Sursa foto: Dragos Stoica/Jurnalul National

Astăzi expiră termenul pe care preşedintele Traian Băsescu l-a dat Cabinetului Boc pentru "a revizui, pe ici pe colo, în punctele esenţiale", activitatea ministerială. Rând pe rând, posibilii remaniabili ai Cabinetului Boc au început, pe ultima sută de metri, să-şi susţină pledoaria finală.

"Dacă sunt anumite probleme, acest lucru trebuie spus de primul-ministru. Presupun că a făcut acea analiză pe care o aşteptam la 1 septembrie. Astăzi este 1 septembrie. Vom vedea în această seară care este opinia prim-ministrului legată de funcţionarea Guvernului şi a miniştrilor, şi de asemenea vom vedea şi care este opinia partidului faţă de ce ar trebui să se întâmple în continuare în Guvern şi cu proiectele Guvernului", a spus Udrea, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă este mulţumită de activitatea Cabinetului, ea a răspuns: "Cred că este un Cabinet bun, însă întotdeauna este loc de mai bine".

La rândul său, ministrul de Interne, Vasile Blaga, adăuga resemnat: "Nu există nimeni care să nu poată să spună: Puteam să fac şi mai multe".

Întrebat dacă are emoţii, Blaga a răspuns sec: "Nu, nu am emoţii". La rândul său, Videanu a râs: "Se vede că am emoţii, nu?".

Remanierea, odată anunţată, a dat naştere unor discuţii atât în interiorul arcului guvernamental, cât şi în rândul Opoziţiei. Astfel, în timp ce UDMR susţine că la nivelul Uniunii nu se pune problema remanierii, PDL aşteaptă ca şeful Executivului să facă evaluarea miniştrilor. Lucru care s-ar întâmpla în această seară şi asta după ce, marţi, lideri importanţi ai PDL, în frunte cu Emil Boc, s-au perindat de la Palatul Victoria la Palatul Cotroceni, în căutarea unor răspunsuri.

×
Subiecte în articol: politic