x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: "Coaliţia nu mai există în Parlament, PSD rămâne în Guvern doar pentru acces la resurse"

Udrea: "Coaliţia nu mai există în Parlament, PSD rămâne în Guvern doar pentru acces la resurse"

04 Sep 2009   •   00:00

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, astăzi, că în Parlament nu mai există coaliţia cu PSD, partid care s-a aliat, în Legislativ, cu PNL şi care rămâne în Guvern doar pentru a avea acces la resurse.



Ea a spus că PSD şi PDL nu mai sunt o majoritate în Parlament, afirmând că social-democraţii sunt alături de liberali împotriva democrat-liberalilor.

Potrivit lui Udrea, în Parlament există o majoritate PNL-PSD, situaţie similară cu cea din toamna anului trecut, când liberalii erau la Putere. "Singura motivaţie pentru care PSD mai stă în Guvern este accesul la resurse", a spus Udrea, informează Mediafax.

Liderul PDL a acuzat o campanie împotriva Turismului şi a ei personal, susţinând că sunt folosite mijloace specifice lumii interlope: şantaj, ascultarea telefoanelor, ameninţări.

"Îl auzeam pe Mircea Geoană lamentându-se că PDL vrea să-l schimbe pe ministrul Dan Nica pentru a fura alegerile. Pe Nica sigur că am putea să îl schimbăm, eventual pentru că un serviciu se implică în bătălia electorală", a afirmat Udrea.

Ea a făcut aceste declaraţii la Costineşti, la Şcoala de vară a PDL.

×
Subiecte în articol: politic