x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, despre Geoană şi Hrebenciuc: Vine o vârstă când anumite afirmaţii îi fac penibili

Udrea, despre Geoană şi Hrebenciuc: Vine o vârstă când anumite afirmaţii îi fac penibili

03 Aug 2009   •   00:00

Elena Udrea a declarat, comentând afirmaţiile lui Mircea Geoană potrivit cărora atacurile PDL vin din "onoarea rănită" a ministrului Turismului, că şeful PSD nu îşi dă seama că vine o vârstă când anumite exprimări îl fac penibil, menţionând că acest lucru e valabil şi pentru Viorel Hrebenciuc



Udrea a făcut afirmaţia înaintea şedinţei BP al PDL.

Ea a spus că liderii PSD încearcă să găsească un ţap ispăşitor pentru problemele cauzate de atacurile pe care le-au lansat.

"Domnul Mircea Geoană este în campanie electorală încă din ianuarie, când s-a făcut această coaliţie. Că ei acum caută să iasă din scandalul pe care l-au provocat, găsind un ţap ispăşitor, este problema lor", a afirmat ministrul Turismului.

Udrea a ţinut să spună că există comisii parlamentare de anchetă doar în cazul miniştrilor PDL, nu şi în cazul lui Mircea Geoană. Ea a adăugat că poate ar trebui să existe o astfel de comisie şi pentru preşedintele PSD.

Întrebată despre afirmaţia lui Mircea Geoană potrivit căruia atacurile PDL la adresa PSD au drept cauză "onoarea rănită" a Elenei Udrea, ministrul turismului a răspuns că preşedintele PSD nu îşi dă seama că vine o vârstă când anumite afirmaţii îl fac penibil, menţionând că acest lucru e valabil şi pentru Viorel Hrebenciuc.

"Constat că vine o vârstă la care oamenii nu-şi dau seama că anumite exprimări îi fac penibili. Şi la dânsul şi la domnul Hrebenciuc", a spus Udrea.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic