x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: "Îl cunosc pe domnul Guşă de pe vremea când mânca gratuit la masa soţului meu"

Udrea: "Îl cunosc pe domnul Guşă de pe vremea când mânca gratuit la masa soţului meu"

04 Sep 2009   •   00:00

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat, astăzi, că în politică sunt foarte multe "nulităţi" şi că îl cunoaşte pe Cozmin Guşă de pe vremea când acesta mânca pe gratis la masa soţului ei, apreciind că actualul consilier al lui Mircea Geoană este un "răspândac de zvonuri".



"În politică sunt tot felul de oameni nepotriviţi, de nulităţi am vrut să spun, cu privire la domnul Guşă, pentru că vorbim de consilierii domnului Geoană care, pentru 13 milioane de euro, merită să faci figuraţie pentru că nu poţi să ai un rezultat pozitiv. Dar, pe lângă dânşii, mai sunt şi alţii, care au tot felul de roluri, să îi care mapa, să îi care geanta (...) sau rolul de răspândac de zvonuri şi bârfe, pe la televizor, care zilele trecute încerca să îşi amintească de unde ne ştim", a spus Elena Udrea, citată de Mediafax.

Udrea a ţinut să menţioneze că Guşă mânca gratuit la masa soţului ei. "Îi spun eu de unde ne cunoaştem: de pe vremea când mânca gratuit la masa soţului meu, de atunci ne ştim. Şi recunosc că şi eu, ca şi mulţi alţi oameni serioşi, ne-am înşelat cu privire la caracterul dânsului", a mai spus Udrea.

Ministrul a afirmat că Guşă "a ajuns iarăşi în zona lui Mircea Geoană şi a PSD-ului, după ce a trecut pe la toate partidele, negăsindu-i altă menire acolo decât să umple televizorul de bârfe de zvonuri cu aerul că ceea ce spune este foarte adevărat".

Cozmin Guşă, consilier al preşedintelui PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Antena 3, că are "informaţii precise" că DNA s-a autosesizat în privinţa contractului încheiat de Udrea cu BRD şi Eurosport, suspectând-o de conflict de interese. Guşă susţine că şi ANI s-a autosesizat în legătură cu contractul respectiv.

Udrea a declarat joi că Parchetul General a informat-o, la solicitarea sa, că nu există nicio plângere penală împotrica ministrului Turismului, şi nici o autosesizare, şi afirmă că acuzaţiile fac parte dintr-o strategie "cumpărată de la mercenari americani pentru sprijinul lui Mircea Geoană".

"Am formulat, în temeiul Legii 544 (privind liberul acces la informaţiile de interes public, n.r.) o solicitare către Parchetul General, să mi se spună dacă există vreo plângere penală sau vreo sesizare la activitatea mea ca ministru sau a instituţiei pe care o conduc. Răspunsul lor a fost că nu există nicio plângere, iar instituţia nu s-a autosesizat", a declarat Udrea.

Ea susţine că acuzaţiile care i se aduc "fac parte dintr-o strategie cumpărată cu 13 milioane de dolari de la mercenari americani pentru sprijinul lui Mircea Geoană la candidatura pentru funcţia de preşedinte".

×
Subiecte în articol: politic