x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, la predarea mandatului: Am reuşit să demonstrez că pot munci la fel de bine şi mult ca un bărbat

Udrea, la predarea mandatului: Am reuşit să demonstrez că pot munci la fel de bine şi mult ca un bărbat

10 Feb 2012   •   10:59
Udrea, la predarea mandatului: Am reuşit să demonstrez că pot munci la fel de bine şi mult ca un bărbat

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, la predarea mandatului ministerului pe care l-a condus timp de doi ani, ca a avut sansa de a se afirma intr-o perioada extrem de dificila pentru Romania.

"Am avut o echipa exceptionala, cu oameni profesionisti, fara de care nu as fi reusit sa obtin rezultatele pe care le-am obtinut in fruntea acestui minister. Am avut sansa sa fiu ministru intr-o perioada extrem de grea, a fost sansa de a ma afirma intr-o echipa care cred eu ca a reusit sa faca ceea ce Romania avea nevoie in ultimii doi ani si a reusit sa aduca stabilitate economica. Ca femeie, am reusit sa demonstrez ca pot munci la fel de bine si mult ca un barbat intr-un Guvern, a afirmat Udrea.

"Am incredere in capacitatea domnului ministru Cristian Petrescu de a prelua toata munca pe care am avut-o in acest minister, toate proiectele pe care le-am inceput si a le duce la bun sfarsit. Sunt convinsa ca va fi multumit de echipa de profesionisti pe care o va conduce si va avea multe momente de bucurie, in care se va considera implinit ca ministru si ca politician", a mai spus Elena Udrea.

Fostul ministru a facut si o scurta prezentare a realizarilor pe durata mandatului, printre care cresterea cu 17% a incasarilor din turism, in 2011 si contractarea fondurilor europene prin POR, valoarea proiectelor finalizate ridicandu-se la 257 milioane euro.

Cristian Petrescu, la preluarea stafetei: "Transparenta, principala noastra tinta"

Actualul ministru al Dezvoltarii si Turismului a preluat mandatul de la Elena Udrea, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul ministerului.

"Voi face tot posibilul sa continui proiectele incepute in Ministerul Turismului. Programele sunt bune, bine finantate, ceea ce inseamna ca simpla continuare a acestora va duce la o buna activitate a ministerului. Vom incerca sa imbunatatim tot ce poate nu a mers bine pana acum, iar transperanta va fi principla noastra tinta", a declarat Petrescu.

×