x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: PDL, "pe punctul unei relansări politice spectaculoase"

Udrea: PDL, "pe punctul unei relansări politice spectaculoase"

06 Mai 2011   •   15:19

"De-a lungul istoriei sale, PDL (PD) a fost considerat de mai multe ori de către adversarii politici ca fiind . De fiecare dată, partidul a luptat şi a revenit mai puternic ca înainte. Acum, cu un an înainte de alegerile locale şi un an şi jumătate înainte de parlamentare, ne aflăm în faţa, poate, a celei mai importante provocări - recâştigarea încrederii românilor, după o perioadă de criză economică şi de dificultăţi", scrie pe blog ministrul Dezvoltării.

"Cred că PDL se află acum pe punctul unei relansări politice spectaculoase, care va fi concluzionată prin câştigarea alegerilor din 2012. Trebuie să credem în şansa noastră şi să luptăm pentru a ne atinge ţinta propusă", adaugă Udrea, care prezintă cinci argumente importante pentru revenirea PDL.

Primul argument este că economia îşi revine. Un al doilea motiv de optimism pentru Elena Udrea este că PDL va transmite un mesaj de unitate şi determinare la congres. Udrea mai spune că PDL va recâştiga încrederea românilor şi pentru că este "singurul partid capabil să se autoreformeze". "Faptul că PDL este un partid deschis, în care oricine poate să se afirme şi să acceadă la vârf este semnalul cel mai clar al unei evoluţii naturale", mai scrie Udrea.

Un al patrulea motiv invocat de ministrul Dezvoltării este că PDL "a rămas singurul partid important de dreapta", iar ultimul argument este că "opoziţia şi presa ostilă fac aceleaşi greşeli din trecut".

×