x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, pe Facebook: Niciodată nu aş putea să o ameninţ pe Sorina Plăcintă

Udrea, pe Facebook: Niciodată nu aş putea să o ameninţ pe Sorina Plăcintă

27 Apr 2012   •   13:05
Udrea, pe Facebook: Niciodată nu aş putea să o ameninţ pe Sorina Plăcintă

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a postat vineri un mesaj pe pagina sa de Facebook, ca reactie la afirmatia lui Victor Ponta, care o acuza ca ar fi amenintat-o pe senatoarea PDL Sorina Placinta pentru ca aceasta sa nu voteze motiunea de cenzura.

Udrea a dezmintit afirmatiile liderului PSD, pe care le-a catalogat drept 'prostii', adaugand ca nu ar putea sa ameninte pe nimeni pentru a vota sau nu o motiune de cenzura.

'Dezmint categoric prostiile spuse de Victor Ponta. Niciodata nu as putea sa o amenint pe Sorina Placinta sau pe oricine altcineva sa voteze sau nu motiunea de cenzura. Sorina e un om la care tin foarte mult. Am investit foarte multa incredere in ea si ma bucura faptul ca nu a votat motiunea. Victor Ponta dezinformeaza ca de obicei. Nu e decat un trist politruc care se deda la intoxicari dintre cele mai grosolane', a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

Inainte de votul din plenul Parlamentului, senatorul PDL Sorina Placinta a izbucnit in plans in timpul unei discutii cu Elena Udrea, intr-o pauza a sedintei.

×