x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Sunt pregătită să-mi asum candidatura la preşedinţia României. Îl pot bate pe Ponta

Udrea: Sunt pregătită să-mi asum candidatura la preşedinţia României. Îl pot bate pe Ponta

18 Aug 2014   •   14:25
Udrea: Sunt pregătită să-mi asum candidatura la preşedinţia României. Îl pot bate pe Ponta

Elena Udrea, preşedintele PMP, a spus că este pregătită să-şi asume candidatura la preşedinţia României. "Sunt candidatul care poate să-l învingă pe Victor Ponta", a declarat Elena Udrea, după ce președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că își dă demisia din PMP și că va candida independent la alegerile prezidențiale.

Udrea a mai spus că regretă plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adăugând însă că acesta a fost doar propus, nu şi votat de conducerea formaţiunii pentru a intra în cursa electorală.

"Regret decizia lui Cristian de a candida ca independent, cât și decizia de a pleca din PMP, cu atât mai mult cu cât se întâmplă înainte de ședința de mâine din partid. Cristian Diaconescu a fost desemnat candidatul PMP, dar nu a fost și votat, iar statutul partidului spune că votul pentru candidat se dă în Colegiul Național. PMP va avea mâine o analiză a acestui moment, a pregătirii partidului pentru prezidențiale și spun că suntem pregătiți de această campanie, de această competiție, iar eu sunt pregătită să îmi asum candidatura la președinția României. Așa cum am spus-o de mult timp, sunt candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta, îl pot bate în orice competiție, inclusiv cea pentru președinția țării", a afirmat liderul PMP.

Întrebată pe cine va susţine Traian Băsescu în cursa pentru alegerile prezidenţiale, Elena Udrea a spus că "preşedintele va spune el însuşi ce candidat va susţine", dar a precizat că PMP îşi doreşte alături electoratul preşedintelui.




×