x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Ungureanu poate fi liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta

Udrea: Ungureanu poate fi liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta

05 Apr 2012   •   07:22
Udrea: Ungureanu poate fi liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, aseara, la B1 TV, ca premierul Mihai Razvan Ungureanu poate fi "liderul in jurul caruia sa se construiasca o noua forta politica de dreapta".

"Cu siguranta ar avea sustinerea PDL, trebuie sa vrea si Mihai Razvan Ungureanu sa faca lucrul acesta. Cred ca poate fi, la acest moment, liderul in jurul caruia sa se construiasca o noua forta politica de dreapta", a declarat Elena Udrea, care a precizat ca premierul este o persoana credibila, cu o cota de incredere buna.

"Este un om cu credibilitate, este categoric un om de dreapta, are o cota de incredere buna in acest moment, ceea ce ii da posibilitatea sa adune in jurul sau pe toti cei care ar dori sa construiasca acum aceasta forta politica de dreapta", a afirmat vicepresedintele PDL.

Intrebata daca PDL ar veni intr-o astfel de forta de dreapta construita in jurul lui Ungureanu, Elena Udrea a spus ca nu a avut loc o discutie concreta in acest sens. "N-am avut o discutie concreta, nici noi nu l-am ofertat pe domnul Ungureanu, nici dansul nu s-a adresat partidului", a declarat Udrea.

"Dar din toate framantarile noastre legate de construirea unei forte politice puternice de dreapta in Romania, cred ca ne-am putea canaliza eforturile spre a construi acest proiect in jurul lui Mihai Razvan Ungureanu", a continuat fostul ministru al Dezvoltarii.

Elena Udrea a mai spus ca "initiativa nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu a apartinut sefului statului" si ca nu a stiut nimeni, in afara de Emil Boc, ca el este cel nominalizat "pana in ziua in care s-a intamplat".

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, marti seara, ca simte o asteptare din partea populatiei si ca aceasta asteptare se va "structura" la un moment dat, dar ca mai intai are nevoie sa inregistreze performante la conducerea Guvernului.

"Simt aceasta asteptare, vine spre mine pe diferite canalele. Sunt in teritoriu, sunt in Bucuresti, ma intalnesc cu prietenii, primesc telefoane, am dialoguri, simt aceasta asteptare. Ea se va structura intr-un fel, dar mai are nevoie de un ingredient care este necesar si acesta este recunoasterea succesului in materie de administrare. Ori succesul in materie de administrare nu se instaleaza la doua luni de la investirea in functie, mai are nevoie de cel putin o luna si acesta este motivul pentru care doresc sa merg in Parlament si sper ca distinsii membri ai corpului legislativ sa accepte si sa spun ce am reusit sa fac. Atunci probabil apare turnesolul acestei actiuni", a spus Ungureanu, la Realitatea TV.

×