x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Umaniștii au depus la BEC 160.000 de semnături pentru scrutinul din 6 decembrie

Umaniștii au depus la BEC 160.000 de semnături pentru scrutinul din 6 decembrie

de Ion Alexandru    |    22 Oct 2020   •   09:09
Umaniștii au depus la BEC 160.000 de semnături pentru scrutinul din 6 decembrie

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a depus, ieri, la Biroul Electoral Central listele cu semnăturile de susținere pentru participarea la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Umaniștii, prin vocea președintelui executiv Daniel Ionașcu, și-au afirmat încrederea că alegerile parlamentare vor aduce o schimbare profundă la nivelul legislativului și că PPU (social-liberal) va fi un element esențial al acestei schimbări.

“Depunem astăzi 160.000 de semnături, având încredere că Dumnezeu va ajuta România să aibă un viitor mult mai bun. Ne dorim ca, imediat după alegeri, să avem un Parlament care să poată contracara răul făcut până acum și, mai cu seamă, să schimbe un Guvern care ne duce spre prăpastie. Credem substanțial că Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), prin reprezentanții săi competenți, serioși și puternici, pot asigura un progres real pentru întreaga națiune. Acționând cu demnitate, onoare și curaj, suntem suflet pentru sufletul României. Dorim să schimbăm mentalitatea fiecărui român înțelegând că suntem o familie românească, că țara aceasta este a noastră și fiecare dintre noi contează, așadar cu votul și implicarea fiecărui român ne putem salva țara”, a precizat Daniel Ionașcu.

Acesta arată că, prin participarea la aceste alegeri, umaniștii doresc să înlăture din Parlament „cârdășiile și interesele personale”. „Nu mergi în Parlamentul României ca să iei un salariu! Nu mergi la serviciu în Parlamentul României. În Parlamentul României te duci cu credință, știind că acolo este altarul legiuirilor naționale! Dumnezeu să ne ajute să putem să schimbăm în bine această țară”, a conchis Daniel Ionașcu.

×