x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un expert în IT va verifica data postărilor de pe site-ul Ministerului Turismului

Un expert în IT va verifica data postărilor de pe site-ul Ministerului Turismului

19 Aug 2009   •   00:00

Ludovic Orban, preşedintele Comisiei Udrea, a declarat că un expert în IT va verifica data la care s-a făcut postările pe site ale documentelor privind achiziţiile publice de la Ministerul Turismului, susţinând că majoritatea postărilor au fost făcute după începerea activităţii comisiei.



Orban le-a spus colegilor săi că expertul în IT angajat de Comisia parlamentară de anchetă urmează să facă un tabel cu data care este trecută pe site pentru publicarea unor documente de la Ministerul Turismului şi data la care s-au făcut postările.

Ludovic Orban a apreciat că majoritatea documentelor de pe site-ul Ministerului Turismului au început să fie postate pe site după ce a apărut Comisia parlamentară de anchetă care verifică legalitatea cheltuirii banilor publici de la Ministerul Turismului.

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea a arătat că membrii comisiei vor să afle datele reale la care s-au făcut postările documentelor de pe site-ul Ministerului Turismului, ce firmă administrează site-ul Ministerului şi serverul care găzduieşte acest site.

Orban a mai susţinut că expertul în IT i-ar fi spus că "există posibilitatea tehnică de a se afla cu precizie care este data la care s-au făcut postările pe site".
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic comisie udrea