x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un pedelist face miting contra Guvernului

Un pedelist face miting contra Guvernului

20 Mai 2010   •   00:00
Un pedelist face miting contra Guvernului
Sursa foto: Adrian Cuba/Agerpres

Aproximativ 200 de persoane au participat joi, în faţa Palatului Culturii din Iaşi, la o adunare publică organizată de deputatul PDL Daniel Oajdea şi care s-a transformat într-o manifestaţie pe durata căreia au fost strigate lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale.

Acţiunea, organizată de deputatul PDL de Iaşi Daniel Oajdea, a fost anunţată ca fiind o adunare publică la care au fost invitaţi şi reprezentanţi ai sindicatelor şi ai pensionarilor, cu scopul de a fi găsite soluţii pentru ca Guvernul să nu reducă pensiile şi salariile mici şi de a fi stabilită o platformă comună de priorităţi pe care Guvernul să le respecte pentru redresarea economică a ţării. La acţiune au fost invitaţi şi membri şi simpatizanţi ai partidelor din judeţ, informează Mediafax.

Deputatul Daniel Oajdea li s-a adresat participanţilor de la o tribună, spunând că este necesar ca toate propunerile oamenilor să fie trimise la Guvern. "Fac parte din partidul de guvernământ, dar nu sunt de acord cu reducerea pensiilor şi a salariilor mici. Înaintea acestor măsuri, Guvernul are obligaţia morală să reducă veniturile categoriilor privilegiate, adică ale acelor oameni care încasează miliarde de lei", a spus Daniel Oajdea. Participanţii la acţiune au strigat "Jos Guvernul" şi "Jos Băsescu".

La finalul manifestaţiei, care a durat o jumătate de oră, a avut loc şi un incident, un membru PSD dorind să urce la tribună pentru a lua cuvântul şi fiind oprit de organizatori. Jandarmii aflaţi în zonă au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Deputatul Daniel Oajdea a anunţat că va mai organiza adunări publice în centrul municipiului. Cei prezenţi au fost invitaţi să semneze o petiţie prin care să-şi exprime nemulţumirea faţă de reducerea salariilor şi a pensiilor mici.

×
Subiecte în articol: politic