x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Unde sunt Gheorghe Nastasia şi Mihaela Dincă?

Unde sunt Gheorghe Nastasia şi Mihaela Dincă?

13 Aug 2009   •   00:00

Secretarul general al Ministerului Turismului Gheorghe Nastasia şi Mihaela Dincă, directorul general al Direcţiei Achiziţii publice din cadrul Ministerului Turismului nu s-au prezentat ieri la audierile Comisiei Udrea. Cei doi au intrat subit în concediu de odihnă, după ce marţi au fost chemaţi la audieri la Comisie.



Gheoghe Nastasia şi-a motivat absenţa prin faptul că în zilele de 13-14 august se află în concediu de odihnă pentru „rezolvarea unor probleme familiale".
Mihaela Dincă este şi ea plecată în concediu de odihnă şi a cerut Comisiei de fie reprogramată în altă zi. Ea l-a delegat pe Bogdan Răileanu, şeful sertviciului Achiziţii publice, să o reprezinte în faţa comisiei. Comisia a respins însă audierea lui Răileanu, deoarece nu îl chemase pe acesta.
Ne întrebăm unde îşi petrec vacanţa cei doi angajaţi ai Elenei Udrea. Oare au ales o staţiune recomandată de Ministerul Turismului? Dacă aveţi cunoştinţe, colegi sau rude care ne pot spune unde se află cei doi vă rugăm să ne contactaţi pe adresa turism@jurnalul.ro

×