x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ungureanu, ameninţat cu moartea. Deputatul Adrian Solomon l-a avertizat pe premier că va avea soarta lui Aldo Moro (VIDEO)

Ungureanu, ameninţat cu moartea. Deputatul Adrian Solomon l-a avertizat pe premier că va avea soarta lui Aldo Moro (VIDEO)

23 Apr 2012   •   10:52
Ungureanu, ameninţat cu moartea. Deputatul Adrian Solomon l-a avertizat pe premier că va avea soarta lui Aldo Moro (VIDEO)

Deputatul PSD Adrian Solomon i-a transmis premierului, intr-o conferinta de presa, ca, daca va avea "nesimtirea" sa treaca prin Barlad fara a se opri pe la Primarie pentru a afla doleantele barladenilor, va avea soarta fostului premier italian, Aldo Moro, rapit si ucis de Brigazile rosii in 1978, potrivit site-ului Barlad Online.

"Eu ii transmit public, ca sigur are urechi care s-auda, ca daca are nesimtirea, ca tupeu are cat cuprinde, sa vina in Barlad si sa nu anunte autoritatile, sa nu opreasca la primarie sa afle ce-i doare pe barladeni de la primarul municipiului Barlad va avea nu soarta lui Tariceanu ci soarta lui Aldo Moro. Si asta nu-i o amenintare e o asigurare, domnul prim-ministru. Sa vii tu in Barlad si sa nu te opresti pe la primarie, sa n-ai bunul simt sa suni la primarie inainte ca vii", a declarat Solomon.

Ulterior, deputatul PSD a declarat ca jurnalistii l-au inteles gresit. "Cum sa creada lumea ca l-am amenintat eu cu moartea pe premier? Eu sunt convins ca nu va veni la Barlad. Eu nu am comparat nicio persoana. Am folosit o expresie. Adica va avea viata grea, nu ma ocup eu de Brigazile Rosii. Sunt cuvintele mele, sunt constient de asta. Nu am nicio legatura cu ce intelegeti voi din ele", a declarat, pentru Realitatea Tv, Adrian Solomon.

Aldo Moro a fost un important om politic italian si presedinte al Partidului Democratia Crestina. El a fost rapit in 16 martie 1978 si ucis in 9 mai 1978 de catre Brigazile Rosii.

Adrian Solomon (35 de ani) se afla la primul mandat in Parlament, conform cdep.ro. El a fost ales intr-un colegiu din judetul Vaslui.

×