x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USL a stabilit primii doi candidaţi la locale pentru Capitală: Vanghelie la Sectorul 5, Chiliman la Sectorul 1

USL a stabilit primii doi candidaţi la locale pentru Capitală: Vanghelie la Sectorul 5, Chiliman la Sectorul 1

de Mediafax    |    07 Mar 2012   •   18:31
USL a stabilit primii doi candidaţi la locale pentru Capitală: Vanghelie la Sectorul 5, Chiliman la Sectorul 1

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a anuntat miercuri, dupa o intrevedere cu liderul partidului, Victor Ponta, ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5.

Intrebat daca nu isi doreste mai mult decat primaria de la Sectorul 5, Vanghelie a spus ca nu se grabeste: "Daca nu ati intelesc ca de-abia dupa ce implinesti varsta de 60 de ani poti sa-ti permiti sa participi la alte functii mai mari, n-ati stat prin PSD foarte mult. Va spun eu foarte clar ca trebuie sa participi si trebuie sa ai rabdare, nu trebuie sa te grabesti".

Vanghelie a dezvaluit ca in campania electorala va juca "toate rolurile, si in deplasare si in aparare si la centru, in functie de unde va fi nevoie si unde voi considera eu ca vreau sa fiu. Deci voi juca toate rolurile, pentru ca asa e normal, sa fii in toate rolurile".

Presedintele PSD Victor Ponta a confirmat miercuri seara ca Marian Vanghelie si Andrei Chiliman vor candida pentru un nou mandat din partea USL la primariile Sectoarelor 5, respectiv 1, urmand ca "celelate patru sectoare sa le stabilim in cadrul USL".

×