x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USL: Majoritatea la Senat va fi schimbată

USL: Majoritatea la Senat va fi schimbată

15 Mai 2011   •   13:31
USL: Majoritatea la Senat va fi schimbată
165590-.jpgPreşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de liderii USL, că deţine informaţii potrivit cărora "în perioada următoare majoritatea la Senat va fi schimbată".

"În ceea ce mă priveşte avem semnale categorice şi o să vedeţi în perioada următoare câteva nume care vor veni în USL, în PC sau în alte partide, în funcţie de opţiunea acestora",a spus liderul conservatorilor.

Victor Ponta, preşedintele PSD, a afirmat că la Congresul PDL s-au aflat în sală "1.500 de nomenclaturişti, oameni care nu au fost atinşi de criză, care au mai multă bunăstare", decât toţi ceilalţi 20 de milioane de români.

"Aş vrea să subliniez că ieri PDL a dovedit că este total incapabil să se schimbe şi să accepte că România trebuie schimbată, a dovedit că este interesat doar de problemele sale interne, de clientela sa politică şi nu de ceea ce România aşteaptă de la un partid politic.Vreau să remarc că PDL a rămas în 2011 singurul partid care are în frunte sau şi-a ales în frunte un fost activist al PCR. Dacă PSD, PNL, PC şi UDMR au înţeles că România trebuie schimbată după 21 de ani, PDL şi-a păstrat în frunte un activist comunist şi încearcă să readucă România la vremuri de dinainte de 1989", a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta.

Ponta a mai spus că USL va face tot ce e posibil pentru a-l schimba pe Emil Boc din fruntea guvernului, pentru că promovează corupţia, clientelismul, stagnarea în sărăcie.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut la rândul său un apel către echipa lui Vasile Blaga de a schimba "macazul pentru salvarea României".

×
Subiecte în articol: politica psd pnl PC USL