x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR: Ciolacu evită să vină în Parlament să le explice românilor de ce crește taxele

USR: Ciolacu evită să vină în Parlament să le explice românilor de ce crește taxele

de Redacția Jurnalul    |    06 Noi 2023   •   18:45
USR: Ciolacu evită să vină în Parlament să le explice românilor de ce crește taxele
Sursa foto: facebook

Premierul Marcel Ciolacu nu participă luni la Senat, la Ora Prim-ministrului, unde fusese invitat de Grupul USR pentru a dezbate măsurile de reformă fiscală propuse de Guvern și impactul acestora, transmit liderii USR

„Marcel Ciolacu nu participă azi la Senat, la Ora Prim-ministrului, unde fusese chemat de Grupul USR pentru a dezbate măsurile de reformă fiscală propuse de Guvern și impactul acestora. Este încă un act de sfidare al prim-ministrului la adresa Parlamentului, un reflex dictatorial din partea liderului PSD”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, Radu Mihail, liderul senatorilor USR, afirmă că Ora Prim-ministrului rămăsese singura ocazie instituțională care le-ar fi permis românilor să afle care este situația finanțelor țării.

„Dar Marcel Ciolacu se ascunde, pentru că nu vrea ca românii să știe că guvernarea PSD-PNL a golit bugetul statului. Marcel Ciolacu evită să vină în Parlament, refuză rectificarea bugetară, iar țara trăiește din fondul de rezervă, care poate fi folosit doar în caz de cataclism și catastrofă. Adevărul e că o catastrofă mai mare decât actualul guvern nu există”, adaugă Mihail.

În Biroul Permanent al Senatului s-a decis retransmiterea solicitării USR către premierul Marcel Ciolacu pentru săptămâna viitoare.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: usr ciolacu senat