x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu: Mâine vom lua o decizie în privința celor 14 parlamentari care au părăsit grupul parlamentar

Cîțu: Mâine vom lua o decizie în privința celor 14 parlamentari care au părăsit grupul parlamentar

01 Noi 2021   •   22:01
Cîțu: Mâine vom lua o decizie în privința celor 14 parlamentari care au părăsit grupul parlamentar
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Președintele PNL Florin Cîțu a anunțat luni seara că Biroul Politic Național al partidului va discuta marți situația celor 14 parlamentari PNL care au decis să părăsească grupul parlamentar liberal.

„Mâine vom discuta și cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din grupul partidului. Mă întristează faptul că dintr-o competiție oamenii nu au înțeles nimic. Trebuie să mergem înainte pentru că adversarii nu sunt din interiorul PNL, ci din afară”, a spus Florin Cîțu.

Acesta a făcut un apel către parlamentari să își reconsidere poziția.

Ludovic Orban a anunțat săptămâna trecută, în plenul Camerei Deputaților, că se retrage din grupul parlamentar al PNL. El a spus că își va continua activitatea ca parlamentar neafiliat. În discursul său, Orban l-a atacat pe „chiriașul de la Cotroceni”.

Motivul plecării este, spune Orban, faptul că nu-și poate respecta angajamentele luate în campania electorală față de cetățeni. „Nu am altă soluție pentru a fi consecvent fata de cetățenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărți, sper temporat, de colegii mei. Ceea ce s-a întamplat în ultimile patru luni depășește orice imaginație”, a spus Orban, care a invocat o confuzie politică artificială care a dus la ruperea coaliției de guvernare și a generat „circ politic”.

El a fost urmat și de alți parlamentari, care au părăsit grupul partidului.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu