x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR PLUS, mesaj pentru Ciolacu: Aduceți cei 157 de parlamentari la vot!

USR PLUS, mesaj pentru Ciolacu: Aduceți cei 157 de parlamentari la vot!

05 Sep 2021   •   17:16
USR PLUS, mesaj pentru Ciolacu: Aduceți cei 157 de parlamentari la vot!

Reprezentantul USR PLUS, Ionuț Moșteanu, i-a trimis un mesaj președintelui PSD, Marcel Ciolacu: infirmați blatul, aduceți cei 157 de parlamentari la vot, a spus Moșteanu.

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Marcel Ciolacu, azi: „E pentru prima oară când aud acuzația de blat cu premierul Cîțu". Exista o cale simplă, domnule Ciolacu, să infirmați blatul: terminați cu tergiversările și perdelele de fum, absențe în biroul permanent, moțiunea mea/a ta, semnăturile nu-s scrise cu pixul care trebuie, etc. Aduceți cei 157 de parlamentari la vot și dovediți că n-aveți sfori și comanda dublă cum se spune!”, a scris, pe rețeaua de socializare, Ionuț Moșteanu, de la USR PLUS.

Moțiunea de cenzură USR PLUS AUR a fost depusă vineri seara la Parlament. Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului (BPR) s-au întrunit vineri și sâmbătă pentru a stabili calendarul privind citirea și votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Ședințele au fost suspendate deoarece mai mulți parlamentari de la PNL și PSD au lipsit și nu a fost întrunit cvorumul. O nouă ședință va avea loc luni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu