x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim îi ameninţă pe liderii PRM Bucureşti

Vadim îi ameninţă pe liderii PRM Bucureşti

22 Mai 2008   •   00:00

Preşedintele PRM, Corneliu Va­dim Tudor (foto), a anunţat ieri că îi va sancţiona pe liderii filialei Bu­cu­reşti pentru că au organizat foarte prost festivitatea de prezentare a can­didaţilor pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector

Preşedintele PRM, Corneliu Va­dim Tudor (foto), a anunţat ieri că îi va sancţiona pe liderii filialei Bu­cu­reşti pentru că au organizat foarte prost festivitatea de prezentare a can­didaţilor pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, la eveniment fiind prezenţi puţin peste 100 de spectatori. Sosit la festivitate cu în­tîr­ziere, liderul PRM a fost nevoit să îşi ţină discursul în faţa unei săli pe jumătate goală. “Este vreme ploioasă şi este traficul complet blocat în Ca­pi­tală, dar nu este mai pu­ţin ade­vă­rat că filiala Bucureşti a or­ganizat foarte prost această ma­ni­fes­­tare”, a remarcat Vadim, anun­ţînd că îi va sanc­ţiona pe cei responsabili.


“Să nu se creadă că suntem în momente festive şi trec cu vederea proasta organizare. Dacă făceam eu sau Lucian Bolcaş, sau candidaţii, veneau de zece ori mai mulţi (n.r. – spectatori)”, a susţinut li­de­rul PRM în faţa sălii pe jumătate goală. “Suntem un partid prigonit şi vînat. Nu e mai puţin adevărat că avem şi noi nişte uscături în PRM care nu se pricep şi, dacă nu se pricep, să plece”, a spus liderul PRM. El a adăugat că în PRM sunt unele persone bătute în cap care se cred bătute în cuie, deşi nici măcar el, ca lider de partid, nu este de neînlocuit.

×
Subiecte în articol: politic