x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim îl acuză pe Boc de "genocid"

Vadim îl acuză pe Boc de "genocid"

06 Mai 2011   •   11:59
Vadim îl acuză pe Boc de "genocid"
164098-.jpgLiderul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe premierul Emil Boc, pe care îl acuză de "genocid". Plângerea a fost depusă de Vadim la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, ieri după-amiază, că reclamaţia ANI împotriva sa pentru nedeclararea unor venituri obţinute ar fi consecinţa unei plângeri penale formulate de el pe tema închiderii spitalelor.

Vadim a folosit, în timpul declaraţiei susţinute chiar la intrarea în sediul Parchetului instanţei supreme, o maşină de ras, cu care s-a bărbierit, trei peruci şi o pereche de cătuşe.

Vadim Tudor a făcut diverse acuzaţii la adresa politicienilor români, vizându-i în special pe şeful statului şi pe premierul Boc.

"Acum un an au încercat să mă acuze că aş fi primit o publicitate de o firmă şi că ar fi fost ilegal. Oricine are voie, dar Vadim Tudor nu. O dată în 20 de ani am vrut şi eu să iau o reclamă şi nu am avut voie, pentru că vor să mă distrugă financiar", a spus, între altele, Vadim Tudor.

×