x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim Tudor enervat de Dan Diaconescu: Puradeii fără dinţi vor să ajungă preşedinţi!

Vadim Tudor enervat de Dan Diaconescu: Puradeii fără dinţi vor să ajungă preşedinţi!

22 Sep 2012   •   16:52
Vadim Tudor enervat de Dan Diaconescu: Puradeii fără dinţi vor să ajungă preşedinţi!

Tribunul Vadim Tudor s-a simtit jignit in momentul in care, invitat in cadrul unei emisiuni televizate, un alt invitat aflat in acelasi studio a afirmat ca discursul sau politic este asemanator cu cel promovat de Dan Diaconescu.

"Mie mi se pare, si am privit recent inregistrarea dintre dv. si Marius Tuca la alegerile din anul 2000, ca Dan Diaconescu este un fel de Corneliu Vadim Tudor reincarcat la un alt nivel", a fost afirmatia care l-a provocat pe Corneliu Vadim Tudor.

Replca a venit imediat, liderul PRM intreband retoric daca nivelul cultural al lui Diaconescu poate fi comparat cu al sau, "A stat putin mai mult la soare, ca e prea brunet ca sa fie Vadim Tudor", a concluzionat politicianul.

La insistenta invitatului, care a amintit in favoarea comparatiei facute sloganele PRM "Jos mafia, sus patria" sau "Joc ciocoii!", Vadim Tudor a replicat "Rembrandt este aici, aia (n.r. Dan Diaconescu) e o litografie!". Vadim l-a mai numit pe patronul OTV "un puradel care pozeaza in tribuna neamului", "farseor" si un "agramat fara dinti".

Din ce in ce mai enervat de discutie, Vadim Tudor a amenintat ca va pleca din emisiune incercand chiar sa-si dea jos lavaliera. La finalul emisiunii Vadim si-a prezentat scuze celuilalt invitat din studio.

×