x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie: Pandele nu bea vinul cu apă minerală, nici pe nas nu trage aerul puternic de iarnă

Vanghelie: Pandele nu bea vinul cu apă minerală, nici pe nas nu trage aerul puternic de iarnă

08 Feb 2010   •   00:00

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că el trage pe nas aerul puternic de afară, iar vinul îl bea cu apă minerală, spre deosebire de primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, care bea vinul fără apă minerală şi nu trage pe nas aerul puternic de iarnă.

"Eu trag aer pe nas foarte puternic pentru că afară e răcoare, este iarnă şi aerul este foarte sănătos. Unu. Şi doi: dacă beau, câteodată, câte un pahar de vin, nu beau decât cu apă minerală. Spre doesebire de dânsul (Florentin Pandele - n.r.) care nu ştiu dacă reuşeşte să tragă aerul ăsta puternic pe nas şi cred că şi vinul îl bea altfel, nu-l bea cu apă minerală. Aţi putea să faceţi o comparaţie, să vă spună colegii dumneavoastră, cei care au avut altercaţii cu dânsul. Sunt trei televiziuni, să vă spună în ce stare era dânsul în momentul în care s-a luat la bătaie cu colegii dumneavoastră. Pe mine nu cred că m-aţi văzut niciodată în halul ăsta", a spus Vanghelie.

El a arătat că suspendarea lui Pandele din partid înainte de Congres a fost o eroare, întrucât i s-a acordat acestuia posibilitatea "să alerge singur pe un culoar".

"Eu ştiu că domnul Pandele vrea să se certe cu mine. Dar eu, unul, îi transmit că îmi pare rău pentru faptul că, dacă era ceva gândit, băieţii de la Ilfov trebuia să facă după Congres şi nu înainte. Eu mi-am spus punctul meu de vedere, am vorbit şi la telefon. Cred că este o greşeală pentru că nu trebuie în această perioadă să îi creăm un culoar să alerge singur pe un culoar care nu e pe nivelul dânsului", a spus Vanghelie.

Solicitat să comenteze acuzele pe care i le-a adus Pandele, că ar face "politică de borfaş", Vanghelie a răspuns: "Aş putea să răspund, dar mi-e ruşine de telespectatori".

×
Subiecte în articol: politic