x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie, pe persoană fizică: „Funcţia mea e Marian Vanghelie”

Vanghelie, pe persoană fizică: „Funcţia mea e Marian Vanghelie”

07 Feb 2012   •   21:00
Vanghelie, pe persoană fizică: „Funcţia mea e Marian Vanghelie”

Comitetul Executiv al PSD a numit marti, cu unanimite de voturi, o noua con­ducere interimara la PSD Bu­cu­resti, Ecaterina Andronescu fiind pre­se­dinte interimar, Marian Vanghelie presedinte executiv interimar, iar Eugen Bejinariu secretar executiv interimar. Dupa sedinta CEX, Ma­rian Van­ghe­lie a declarat ca numirea sa ca pre­sedinte executiv interimar al orga­ni­zatiei arata ca partidul in ansamblu ii recunoaste expertiza 'ma­nageria­la' pentru campaniile electorale.

'Vreau sa arat ca nu sunt le­gat de nici o functie. Functia mea se nu­meste Ma­rian Vanghelie si cred ca colegii mei de la Capitala aveau ne­voie de un echi­libru. Am vrut sa dau dovada de el si de aceea o sa de­mons­trez ca vom castiga alegerile in Bu­curesti puternic, asa incat nu ii vom lasa sa rasufle pe cei de la B­u­cu­resti nici dimineata, nici seara, nici noap­tea', a spus el.

In­trebat cum vede nu­mirea Ecateri­nei Adronescu in func­tia pe care el a d­e­tinut-o pana acum sase luni, Van­ghe­lie a raspuns: 'Constat ca parti­dul in ansamblu re­cu­noaste expertiza mea. Nu s-a pus pro­blema in partid, nici in interior, nici in exterior, ce pot sa fac eu din punct de vedere managerial si din punc­tul de vedere al cam­pa­niei elec­to­rale'. Anterior, el afirmase ca nu e certat cu Ecaterina An­dro­nescu. 'Ati avut vreodata sen­zatia ca m-am certat cu doamna Ecaterina An­dro­nes­cu? Nu ati vazut in campa­nie si peste tot ce relatie am eu cu doam­na Ecate­rina Andronescu? Am o relatie foarte buna. Am eu destui cu care sa ma cert, am o lista atat de com­plicata, o sa vedeti in perioada ur­matoare, abia ma incalzesc.' Pre­se­dintele PSD, Victor Ponta, a preci­zat, la finalul Co­mitetului Executiv, ca in PSD Bu­cu­resti vor avea loc ale­geri interne dupa alegerile locale din iunie.

×