x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vântu l-a dat în judecată pe Băsescu

Vântu l-a dat în judecată pe Băsescu

10 Iul 2009   •   00:00

Sorin Ovidiu Vântu l-a dat în judecată pe preşedintele Traian Băsescu şi îi cere daune de un milion de euro, pentru că într-o emisiune tv l-a acuzat pe omul de afaceri că a încasat ilegal TVA de peste 60 de milioane de dolari, bani pe care i-a dus în Cipru.



"Vântu nu pune semnături pe unde ia banii şi intră în puşcărie alţii ca Ioana Maria Vlas etc. Vântu a avut grijă să ducă cei peste 60 de milioane de dolari luaţi în luna noiembrie, dintr-un TVA incorect rambursat, în Cipru sau să-i bage în trustul Realitatea-Caţavencu. A fost un nemernic la ANAF..., în luna octombrie s-a făcut tranzacţia, iar în luna noiembrie, la nici 30 de zile, domnii de la Petrom Service îşi încasau TVA-ul necuvenit din contractul încheiat cu altă companie mare.

La câteva zile, s-au băgat şi în faliment cei de la Petrom Service că aşa e sistemul şi acum aleargă statule...", a declarat Băsescu la B1 Tv luna trecută. În replică, Vântu a decis să-l dea în judecată şi să-i ceară daune de un milion de euro. "Da, confirm introducerea acţiunii în instanţă şi suma solicitată, dar nu vreau să fac nici un comentariu. Am plătit taxa de timbru, şi în avans o parte a onorariilor avocaţilor", a declarat Sorin Ovidiu Vântu pentru ciutacu.ro.

×
Subiecte în articol: politic