x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Varujan Vosganian a demisionat din PNL

Varujan Vosganian a demisionat din PNL

13 Feb 2015   •   18:36
Varujan Vosganian a demisionat din PNL
Senatorul Varujan Vosganian şi-a anunţat vineri demisia din PNL. ''Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiţi, prin prezenta, demisia mea din noul PNL'', a scris Vosganian pe blog, adresându-se conducerii PNL, relatează agerpres.ro. Copreședintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis senatorilor liberali că i-a cerut demisia lui Varujan Vosganian, arătând că, în cazul în care acest lucru nu se va produce, va propune excluderea acestuia din partid. "I-am cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar în cazul în care acest lucru nu se va produce, voi propune excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal", afirmă Gorghiu, în scrisoarea obţinută de AGERPRES.
 
În document, liderul PNL precizează că luni va fi prezentă la şedinţa grupului parlamentar al senatorilor PNL, pentru a stabili modalitatea prin care "accidentul politic petrecut pe 12 februarie să nu se mai repete vreodată".
 
Ea subliniază că respingerea cererii de încuviinţare a începerii urmării penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate rămâne fără urmări politice.
 
Și copreşedintele PNL Vasile Blaga i-a cerut demisia din partid lui Varujan Vosganian.
 
Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorilor DIICOT, transmisă prin procurorul general, de ridicare a imunităţii pentru urmărirea penală a lui Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, în dosarul Romgaz.

×