x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga: Acţiunile USL nu au precedent în ultimii 22 de ani

Vasile Blaga: Acţiunile USL nu au precedent în ultimii 22 de ani

04 Iul 2012   •   09:42
Vasile Blaga: Acţiunile USL nu au precedent în ultimii 22 de ani

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca toate actiunile politice ale USL de pana acum vizeaza subordonarea Justitiei intr-o actiune fara precedent in Romania post-revolutionara.

"PDL nu va face niciodata, alaturi de USL pasul spre suprimarea democratieie din Romania. Schimbarile operate de Guvern si de majoritatea parlamentara nu sunt intamplari sau coincidente. Actiune au inceput cu preluarea Montorului Oficial. In acest fel Guvernul poate manipula publicarea sau nepublicarea deciziilor Parlamentului", a declarat Vasile Blaga.

Potrivit fostului presedinte al Senatului, Guvenul reunit miercuri va emite o Ordonanta de Urgenta care va reduce atributiile Curtii Constitutionale. De asemenea, revocarea Avocatului Poporului, marti, inseamna eliminarea ultimei piedici in calea Gvernului de a emite acte ilegale.

"USL, Victor Ponta, Crin Antonescu, au atacat si blocat pe rand institutii ale statului. Aceste actiuni nu au precedent in ultimii 22 de ani", a mai spus Blaga.

Toate aceste actiuni vizeaza subordonara Justitiei, spune Blaga, pentru ca membrii USL 'se simt in siguranta doar in afara legii' si au ca efect ignorarea adevaratelor probleme ale Romaniei, respectiv, somajul, scumpirea nivelului de trai sau plagiatul lui Victor Ponta.

×