x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga, despre partidul lui MRU: "Îi doresc succes. Dacă se va întâlni cu PDL, nu ar fi rău”

Vasile Blaga, despre partidul lui MRU: "Îi doresc succes. Dacă se va întâlni cu PDL, nu ar fi rău”

12 Iun 2012   •   10:15
Vasile Blaga, despre partidul lui MRU: "Îi doresc succes. Dacă se va întâlni cu PDL, nu ar fi rău”

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, i-a urat succes fostului premier Mihai Razvan Ungureanu in constructia formatiunii de dreapta pe care a anuntat-o, precizand ca "daca aceasta constructie se va intalni cu PDL nu ar fi rau'.

"Ii doresc succes, exista multa lume nereprezentata pe partea dreapta. Daca aceasta constructie se va intalni cu PDL, ceea ce mi-as dori, nu ar fi rau', a declarat Blaga.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anuntat, in aceasta dimineata, la RFI, ca lucreaza de ceva vreme, cu fostul premier Mihai Razvan Ungureanu la proiectul unei platforme de dreapta.

Blaga: Am inteles mesajul alegatorilor. PDL se consolideaza ca singura forta politica de dreapta

Intrebat cine sunt vinovatii pentru scorul slab pe care PDL l-a obtinut la alegerile locale, Blaga a declarat ca nu isi va exprima punctul de vedere in presa, ci in interiorul partidului.

"Fac politica de 22 de ani, niciodata nu m-ati auzit facand declaratii despre colegii mei de partid inainte de analize", a spus Blaga.

Coordonatorul campaniei electorale a PDL a precizat ca PDL a dovedit ca este principalul partid de opozitie si va veghea la stabilitatea Romaniei si a ordinii democratice. El a mai spus ca PDL avertizeaza USL ca nu va ingadui niciun abuz al Guvernului fata de primari, consilieri, presedinti de consilii judetene.

Potrivit lui Blaga, este o realitate ca PDL a inregistrat pierderi si a primit un vot negativ in multe localitati ale tarii, el mentionand ca PDL a pierdut in trei resedinte de judet: Ramnicu Valcea, Ploiesti, Botosani si are un numar foarte mic de presedinti de consilii judetene.

"Am inteles mesajul pe care alegatorii ni l-au transmis, am platit costurile guvernarii noastre, USL trebuie sa plateasca costurile guvernarii Ponta", a adaugat Vasile Blaga.

El le-a multumit membrilor, militantilor, simpatizantilor PDL "pentru mobilizarea de care au dat dovada intr-o campanie purtata de adversari cu agresivitate fara precedent".

Blaga a adaugat ca PDL nu va construi niciodata nimic pe ura si ca alesii PDL vor continua sa slujeasca interesul cetatenilor.

×