x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga: Ponta şi Antonescu se pregătesc să împingă ţara spre anarhie

Vasile Blaga: Ponta şi Antonescu se pregătesc să împingă ţara spre anarhie

06 Iul 2012   •   10:30
Vasile Blaga: Ponta şi Antonescu se pregătesc să împingă ţara spre anarhie

Vasile Blaga a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Victor Ponta si Crin Antonescu se pregatesc sa impinga tara spre anarhie. Fostul presedinte al Senatului considera ca acest conflict intre presedinte si premier este, de fapt, unul intre USL si statul de drept.

Vasile Blaga doreste ca Ponta sa recunoasca ca USL a restrans atributiile Curtii Constitutionale, ca a schimbat regulile referendumului si ca a acaparat institutiile care ii stateau in cale, desi a dat asigurari ca ordinea de drept va fi respectata si Guvernul va asigura stabilitatea.

Blaga a spus si ca cei doi lideri USL au adus economia in stare critica, iar tara este vazuta ca nesigura din punct de vedere economic.

Presedintele PDLa mai spus ca parlamentarii democrat-liberali vor participa la sedinta plenului reunit al Parlamentului in care se va dezbate cererea de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, si se vor exprima prin vot in privinta acesteia.

"O sa avem inca o discutie cu grupurile parlamentare reunite la ora 15.00. O sa stabilim strategia finala pentru azi. Vom participa la lucrari, vom vota, ne vom spune punctele de vedere referitor la aceste abuzuri incredibile produse de Ponta si Antonescu, care, azi, incearca sa elimine ultimul bastion care le sta in cale pentru acapararea statului de drept si Justitiei, ca asta e telul final", a conchis Blaga.

×