x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vass: Şi Băsescu, preşedintele nostru drag, să se deschidă. Nu doar bărbaţii să decidă în politică

Vass: Şi Băsescu, preşedintele nostru drag, să se deschidă. Nu doar bărbaţii să decidă în politică

15 Oct 2011   •   08:28
Vass: Şi Băsescu, preşedintele nostru drag, să se deschidă. Nu doar bărbaţii să decidă în politică

Consilierul premierului Andreea Paul Vass a declarat, astazi, ca inclusiv presedintele Traian Basescu are nevoie sa se deschida putin asupra a ceea ce inseamna perspectiva privind viitorul politicii romanesti. Vass a precizat ca nu mai poate fi o clasa politica in care decid 90% barbatii si 10% femeile.

"Chiar si Traian Basescu, presedintele nostru drag, are nevoie sa se deschida putin asupra a tot ceea ce inseamna perspective asupra viitorului politicii romanesti. Nu mai putem fi o clasa politica in care decid 90 la suta barbatii si 10 la suta femeile, asa cum este cazul in Parlamentul Romaniei", a adaugat Vass, potrivit Mediafax.

Andreea Paul Vass a facut aceasta afirmatie inainte de Conventia Nationala a organizatiei de femei a PDL, unde va fi ales presedintele organizatiei. Pentru aceasta functie candideaza doar Sulfina Barbu. La reuniune participa si premierul Emil Boc.

Consilierul primului ministru Andreea Paul Vass a renuntat sa candideze pentru functia de presedinte al Organizatiei de Femei a PDL si a anuntat, joi, ca o sustine pe Sulfina Barbu, ea precizand ca se inscrie in cursa pentru postul de prim-vicepresedinte al organizatiei.

×